Wij zijn PH&A Salaris en Advies

Aan de basis van PH&A Salaris en Advies staan Patricia, Janine en Arno; drie specialisten op het gebied van salarisadministratie en personeelsadvies. Zij werkten vele jaren samen bij Securex/Van Deelen in Wijchen en weten inmiddels precies wat zij aan elkaar hebben en waar ze elkaar versterken. De salarisadministrateurs Carli, Erika, Nicole en Berry maken het team compleet.

De kracht van PH&A is de informele sfeer, persoonlijk contact en servicegerichte dienstverlening. Als ondernemer wil je snel geholpen worden, duidelijke (prijs)afspraken en vakkundig advies dat past bij jouw situatie. En dat is precies wat je van PH&A mag verwachten.

Patricia Peters

Patricia leerde de kneepjes van het vak bij Van Deelen Salarisadministraties en Personeelsadviezen in Wijchen, tegenwoordig Securex. In dit warme familiebedrijf van Theo van Deelen ontwikkelde zij zich van junior tot senior salarisadministrateur en uiteindelijk tot teamleider. Ook werkte zij daar enkele jaren als officemanager waarbij zij haar vakinhoudelijke kennis en leidinggevende kwaliteiten gebruikte om werkprocessen verder te verbeteren. Na 17 jaar was het tijd voor de volgende stap; zelfstandig ondernemer bij PH&A Salaris en Advies.

Patricia woont samen met haar partner en hun 2 dochters in Wijchen. Ze is altijd te porren voor een etentje buiten de deur, maar geniet ook van een goed boek.

Janine ten Have

Janine maakte kennis met salarisadministratie als HR-medewerker bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Salarisadministratie en personeelszaken bleken haar goed te liggen en al snel volgde de studie HBO Personeelsadministratie. Na een tussenstop bij een accountantskantoor ging ze in 2012 aan de slag als salarisadministrateur bij Van Deelen Salarisadministraties en Personeelsadvies in Wijchen. Daar leerde ze dat persoonlijke aandacht voor de klant zorgt voor meer kwaliteit én voor meer werkplezier. Dat inzicht neemt ze mee als zelfstandig ondernemer bij PH&A Salaris en Advies.

Janine krijgt positieve energie van de maandelijkse deadlines die samenhangen met salarisadministraties. Als geboren en getogen Limburgse woont ze al weer 17 jaar in het waterrijke Beuningen. Samen met haar man en kinderen geniet ze van het buitenleven en vindt ze ontspanning op de tennisbaan.

Arno Arnoldussen

Arno begon in 1992 als assistent accountant bij een middelgroot accountantskantoor. Al snel had het team salarisadministratie zijn hulp nodig en vervolgens doorliep hij in 16 jaar tijd alle disciplines: salarisadministrateur, teamleider en adviseur complexe casussen.

In 2008 stapte Arno over naar Van Deelen Salarisadministraties en Personeelsadvies in Wijchen. Als teamleider was hij verantwoordelijk voor vele salarisadministraties en nam hij een groot deel van de personeelsadviezen en arbeidsrechtelijke zaken voor zijn rekening.

Ook bij PH&A Salaris en Advies is hij de aangewezen persoon voor juridische en complexe personeelsadviezen.

Arno groeide op in de Betuwe maar woont al weer bijna 20 jaar in Nijmegen, samen met zijn vrouw en hun twee kinderen. Hij tuiniert graag of fietst een ontspannen rondje in de bosrijke omgeving van Nijmegen.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op! Contact